NIEUWS

Shape

NEEM EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN VILLA DE DUINEN - VOLG ONZE SOUS-CHEF OP INSTAGRAM!

Benieuwd wat er zoal gebeurt bij Villa de Duinen in de keuken? Volg onze sous-chef Stefhan Raggers op Instagram:

https://www.instagram.com/stefhanraggers/

Hij laat u de nieuwste gerechten en bites zien uit de keuken van Villa de Duinen onder leiding van Richard van Gijlswijk.Villa de Duinen in top 10 beste leerbedrijf horeca!

De Villa in top 10 beste leerbedrijf horeca! Villa de Duinen is door naar de volgende ronde voor de verkiezing beste leerbedrijf horeca. Voor meer informatie klik hierVilla de Duinen te gast bij Business Class!

Wij waren te zien bij business class!
Heeft u het gemist? Klik op de link om de uitzending terug te kijken.

Benieuwd naar onze gerechten? Kom gezellig langs, of reserveer door te bellen naar 071-3648932.Een nieuwkomer: VERMOUTH & TONIC!

Geniet van een heerlijk diner op ons verwarmde terras en start de avond met een nieuwkomer: vermouth & tonic!
De productie van Lillet wordt gerealiseerd in 6 maanden. Dit proeft u ook, de Lillet onderscheidt zich van andere vermouths vanwege de sterke aromas van fruit. Er zijn verschillende geweldige varianten van de vermouth. Probeer de Lillet Blanc met aromas van gesuikerde sinaasappelen, honing en exotisch fruit. Of kies voor de Lillet Rosé, heerlijke lichte aromas van rood fruit, sinaasappelbloesem en grapefruit. Lekker puur of in combinatie met tonic. 

Reserveer een tafel of kom gezellig langs en laat je verrassen door deze nieuwe trend!
 Nieuw terras is een groot succes

Het vernieuwde terras van Villa de Duinen is een groot succes en ook op een wat minder lekkere avond een heerlijke plek om te zitten. Het is een knus, modern, stijlvol en warme plek om geheel te ontspannen en te genieten van een kop koffie, borrel, lunch of diner. Nex Great Wine Award 2016

Maandag 23 mei is Villa de Duinen in de prijzen gevallen met de "Nex Great Wine Award Taste of Noordwijk". De eerste prijs voor de beste open wijn in de categorie ROOD en de tweede prijs in de categorie ROSÉ!