ETEN & DRINKEN

Shape

Bent u op zoek naar een plek om te 

 

borrelen in Noordwijk, 
lunchen in Noordwijk, 
dineren in Noordwijk

 

...kom dan naar de Villa. 

 

 Restaurant

Villa de Duinen beschikt over één van de beste restaurants in Noordwijk. In het sfeervol ingerichte restaurant kunt u genieten van bijzondere gerechten. Er wordt gekookt vanuit een Franse keuken met een eigentijdse invulling en soms een Aziatische twist. Chefkok Richard van Gijlswijk: “Ons hart ligt bij seizoensgerechten bereidt met de beste – liefst regionale – producten; ik zou het omschrijven als toegankelijk en herkenbaar maar toch verfijnd.” De met zorg geselecteerde wijnen maken de beleving compleet. Van ‘zalm club sandwich’ tot een ‘fruits de mer feestje’, van ‘steak tartare’ tot ‘BBQ Chateaubriand’, wij koken echt voor ieder wat wils. Dus wilt u lekker eten in Noordwijk dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook met kinderen bent u van harte welkom bij de Villa en speciaal voor hun serveren wij de heerlijkste lekkerbek-gerechten. 

iets bijzonders...

Wilt u een keer iets bijzonders organiseren zoals een heerlijke brunch, een high tea of een family-style lunch of diner dan kan dat bij de Villa. Laat ons weten wat uw ideeën en wensen zijn en wij bezorgen u een onvergetelijke tijd samen. Op aanvraag vanaf 10 personen.

Op maandag 28 augustus is Villa de Duinen gesloten voor lunch en diner. Vanaf dinsdag 29 augustus zijn wij weer regulier geopend. 

Lunch

Lunchen in Villa kan alleen, met zakelijke relaties, met vrienden of met familie en geliefden. De keuze is aan u, zorgen voor lekker eten is aan ons. Van club sandwich tot kreeft….van Stellendamse garnalen tot de Palmenstein Burger. Lunch kunt u comfortabel in het restaurant nuttigen, aan de bar of heerlijk op het buitenterras.

Het restaurant is gesloten voor de lunch op maandag en dinsdag. 

Borrelen

Uiteraard is de Villa een uitermate geschikte locatie om te borrelen. Zit u het liefst aan onze mooie intieme bar of aan een eigen tafeltje of ga bij mooi weer op ons heerlijk (verwarmde) terras zitten en geniet van een mooi glas wijn, een heerlijke cocktail en diverse bites.

Ontbijt

Onder vaste hotelgasten staat het ontbijt van de Villa bekend als een uitstekende start van de  dag. Ontbijten bij de Villa is namelijk culinair genieten met vers gebakken broodjes, luxe broodbeleg, vers fruit en een eitje naar keuze. Ook als niet hotelgast bent u van harte welkom om te komen genieten van het uitgebreide ontbijt dat we in het restaurant serveren of bij mooi weer op het buitenterras! Wilt u zeker zijn van een plekje, dan graag vooraf reserveren. 

Maandag – vrijdag 7.30 – 10.00 uur
Zaterdag en zondag 8.30 – 10.30 uur