Corona (COVID-19) beleid

Op deze pagina treft u alle informatie hoe Villa de Duinen zorg draagt voor de gezondheid en veiligheid van al onze gasten en medewerkers.

Contactloos en zorgeloos verblijven in onze Villa
Wij verheugen ons erop om onze deuren te heropenen op maandag 11 mei 2020. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om uw en onze eigen veiligheid te garanderen. Dat betekent dat wij u op een aangepaste manier en volgens de richtlijnen van het RIVM als hotelgast mogen ontvangen en daarbij u welkom bent in ons restaurant. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zorgen wij voor een veilige afstand tussen u en onze medewerkers.

Zeer frequent maken wij ons hotel en alle handcontactpunten grondig schoon om verspreiding te voorkomen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze desinfectieproducten en kunt u contactloos betalen.

Annuleringsbeleid
Uiteraard begrijpen wij dat het in deze situatie lastig is om een reis of weekendje weg te plannen, maar wij denken graag met u mee.

  • Boekingen gemaakt met verblijfsdata tot en met 31 december 2020 kunnen wij voor u wijzigen of kosteloos annuleren tot 72 uur voor de geplande aankomst *.
  • Dit geldt ook voor niet-restitueerbare tarieven (geboekt voor 20 maart 2020)
  • Wijzigingen in bestaande boekingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en tariefvariabelen.

*Voor informatie over het annuleringsbeleid van boekingen die gemaakt zijn via een boekingsaanbieder, vragen wij u rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende aanbieder.

Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op.