NIEUWS

Shape

Villa aan Huis online bestelpagina

Onze Villa aan Huis gerechten zijn nu ook online te bestellen!

Klik hier om te bestellenVilla de Duinen bij Business Class Pasen 2020

Klik op de volgende link om het item te bekijken: https://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/villa_de_duinen_noordwijk/id/3512Artikel nieuwe chef de cuisine magazine Leven!

Zie hier het artikel van onze nieuwe chef de cuisine op pagina 97: https://levenmagazine.nl/lees-leven-leiden/NEEM EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN VILLA DE DUINEN - VOLG ONZE CHEF OP INSTAGRAM!

Benieuwd wat er zoal gebeurt bij Villa de Duinen in de keuken? Volg onze chef Stefhan Raggers op Instagram:

https://www.instagram.com/stefhanraggers/

Hij laat u de nieuwste gerechten en bites zien uit de keuken van Villa de Duinen onder leiding van Richard van Gijlswijk.Villa de Duinen in top 10 beste leerbedrijf horeca!

De Villa in top 10 beste leerbedrijf horeca! Villa de Duinen is door naar de volgende ronde voor de verkiezing beste leerbedrijf horeca. Voor meer informatie klik hierNieuw terras is een groot succes

Het vernieuwde terras van Villa de Duinen is een groot succes en ook op een wat minder lekkere avond een heerlijke plek om te zitten. Het is een knus, modern, stijlvol en warme plek om geheel te ontspannen en te genieten van een kop koffie, borrel, lunch of diner.