ETEN & DRINKEN

Shape

Villa aan Huis bestellen

Bel 071-364 8932 om onze Villa aan Huis gerechten met een verzorgde afhaal- en bezorgservice te bestellen!

Ons terras en restaurant zijn geopend!

Lunch 12:30 - 16:00 uur | Diner 18:00 - 23:30 uur

Reserveer van tevoren een tafeltje online of bel ons gerust. 

 

 

Restaurant

 

KEUKEN
Villa de Duinen beschikt over één van de beste restaurants in Noordwijk. Er wordt gekookt vanuit een Franse keuken met een eigentijdse invulling en soms een Aziatische twist. Chefkok Stefhan Raggers “Ons hart ligt bij seizoensgerechten bereid met de beste – liefst regionale – producten; ik zou het omschrijven als toegankelijk en herkenbaar maar toch verfijnd.” De met zorg geselecteerde wijnen maken de beleving compleet. Wij koken echt voor ieder wat wils. Dus wilt u lekker eten in Noordwijk dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

IETS BIJZONDERS...
Wilt u een keer iets bijzonders, verzorg een diner aan huis via Villa aan Huis. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een overheerlijk diner voor thuis.

 

ALGEMENE INFORMATIE
Vanaf 1 januari 2021 zijn wij een adults only hotel (18+). Wij nemen in het restaurant alleen reserveringen aan vanaf 12 jaar.Ontbijt

Onder vaste hotelgasten staat het ontbijt van de Villa bekend als een uitstekende start van de dag. Ontbijten bij de Villa is namelijk culinair genieten met vers gebakken broodjes, luxe broodbeleg, vers fruit en een eitje naar keuze. Wij verlenen momenteel geen roomservice vanwege COVID-19.

Het ontbijt serveren wij in ons restaurant of op ons terras:

Maandag – vrijdag 8.00 – 10.00 uur
Zaterdag en zondag 8.30 – 10.30 uur