ETEN & DRINKEN

Shape

Bent u op zoek naar een plek om te 

 

borrelen in Noordwijk, 
dineren in Noordwijk

 

...kom dan naar de Villa. 

 

 AGENDA

2FOR1 AKTIE MAANDEN! in het restaurant. Vanaf 1 november t/m 23 december! (zie voorwaarden)
We zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor diner. Zondag gesloten. (1okt-1 mrt)
 


Restaurant

KEUKEN
Villa de Duinen beschikt over één van de beste restaurants in Noordwijk. In het sfeervol ingerichte restaurant kunt u genieten van bijzondere gerechten. Er wordt gekookt vanuit een Franse keuken met een eigentijdse invulling en soms een Aziatische twist. Chefkok Richard van Gijlswijk: “Ons hart ligt bij seizoensgerechten bereid met de beste – liefst regionale – producten; ik zou het omschrijven als toegankelijk en herkenbaar maar toch verfijnd.” De met zorg geselecteerde wijnen maken de beleving compleet. Wij koken echt voor ieder wat wils. Dus wilt u lekker eten in Noordwijk dan bent u bij ons aan het juiste adres.

GEZELSCHAPPEN / GROEPEN
In het restaurant kunnen wij gezelschappen van maximaal 8 personen aan een tafel plaatsen. Om onze kwaliteit en servicesnelheid te kunnen garanderen kunt u tot en met 8 personen a la carte dineren of gebruik maken van het keuzemenu van de Chef. 

Voor gezelschappen boven 8 personen beschikken wij over 3 prachtige privé diner kamers (6 -  24 personen) en serveren wij het keuzemenu van de Chef (vanaf EUR 37,00 p.p. 3-gangen). In de privé dinerkamers hanteren wij een EUR 10,00 toeslag per persoon  en kunnen uw gasten de vrije keuze maken uit het menu van de Chef.

IETS BIJZONDERS...
Wilt u een keer iets bijzonders organiseren zoals een heerlijke brunch, een high tea of een family-style lunch of diner dan kan dat bij de Villa. Laat ons weten wat uw ideeën en wensen zijn en wij bezorgen u een onvergetelijke tijd samen. Op aanvraag vanaf 10 personen.

 Ontbijt

Onder vaste hotelgasten staat het ontbijt van de Villa bekend als een uitstekende start van de dag. Ontbijten bij de Villa is namelijk culinair genieten met vers gebakken broodjes, luxe broodbeleg, vers fruit en een eitje naar keuze. Ook als niet hotelgast bent u van harte welkom om te komen genieten van het uitgebreide ontbijt dat we in het restaurant serveren of bij mooi weer op het buitenterras! Wilt u zeker zijn van een plekje, dan graag vooraf reserveren. 

Maandag – vrijdag 8.00 – 10.00 uur
Zaterdag en zondag 8.30 – 10.30 uur