ZAKELIJK

Shape

Vergaderruimten

Wij beschikken over meerdere (vergader)ruimten met daglicht en openslaande deuren naar buiten. Naast alle benodigde communicatiefaciliteiten, is tevens van alles mogelijk op culinair gebied, al dan niet met overnachtingen. Wij beschikken over 3 verschillende ruimten en die zijn geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 22 personen.Arrangementen

Vergaderarrangement inclusief lunch à € 75 per persoon 

  • Koffie/thee/mineraalwater/vruchtensappen/koekjes/mints/pennen/notitieblocs
  • De hele dag gebruik van Jura koffiemachine
  • Flipover met stiften (overige apparatuur op aanvraag)
  • LED scherm in de zaal
  • Broodjeslunch, kopje soep en warme snack
  • Gebruik beveiligd wireless internet
  • Toegang tot Azzurro Spa en Wellness

 Lunch/Diner

Voor een zakenlunch of diner kunt u kiezen uit gerechten van onze kaart (bekijk hier de kaart restaurant). Bent u op zoek naar een menu voor een groter gezelschap of heeft u andere specifieke wensen, dan kan dat uiteraard besproken worden. Wilt u graag in besloten sfeer dineren, dan is dat ook mogelijk in een van onze besloten dinerkamers. Deze zijn in dezelfde stijl ingericht als het restaurant en bieden privacy voor uw besprekingen.

Er even tussenuit

Bent u op zoek naar sociaal programma om uw vergadering te veraangenamen, dan denken we graag met u mee. Een greep uit de mogelijkheden: Sportieve programma's op het strand, golfclinics, yogasessies, (strand)wandelingen eventueel met gids, culinaire intermezzo’s, mini wijncursus.

Offerte op maat

Graag horen wij uw specifieke wensen want de opties zijn eindeloos; van het nuttigen van een lunch/diner of het uitsluitend huren van een ruimte tot complete arrangementen of het afhuren van de gehele Villa. Graag bespreken we de mogelijkheden persoonlijk met u door en brengen we indien gewenst een passende offerte uit.DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR: